מנופאוזה בגיל 44=תחילת טיפול

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/03/2019 | 19:06 | מאת: מירב

שלום רב, עפ"י תוצאות בדיקות דם נראה כי המחזור הופסק לחלוטין. הרופא נתן לי את המרשם הבא: tab norethisterone 0.1mg estrdiol 0.5 mg EVIANA השאלה האם אלו 3 תרופות שונות המהוות תחליף אחת לשניה? ומה ההבדל בין התרופות הרשומות להורמון לויאל? תודה מראש,

מירב שלום ותודה על שאלתך. הרופא המליץ לך על טיפול הורמונלי אחד והוא ה EVIANA ואת ציינת בנוסף את המרכיבים הפעילים בתכשיר שהמליצו לך. לא ברור לי למה חשבת שמדובר בשלוש תרופות שונות. הליויאל הוא תכשיר הורמונלי אחר לגיל מעבר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי