מחזור שהיה תמיד סדיר,מאחר כבר 5 חודשים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/02/2019 | 19:42 | מאת: אורנית

בת 52 מחזורים היו סדירים עד לפני 5 חודשים. כעת כבר 5 חודשים מחזור לא מגיע. פרופיל הורמונלי לא במחזור: E2 315 17OH PROGESTRONE 1.43 TSH 0.79 PROLACTIN 227 PROGESTRONE קטן מ 2 TESTOSTERONE TOTAL 1 ANDROSTENEDIONE 5.43 DHEA SULPHATE 3.72 US וגינאלי: רחם אורך 46 מ"מ עובי 44 מ"מ רוחב 35 מ"מ מרקם שרירני מנח קדמי שרירן סובסרוזי אחורי 43*33 מ"מ עובי רירית 7 מ"מ סדירה שחלות ימין אורך 17 מ"מ רוחב 13 מ"מ מבנה תקין שמאל אורך 20 מ"מ רוחב 18 מ"מ מבנה תקין עם זקיק בקוטר 11 מ"מ דוגלס ללא נטזל חופשי שאלות: 1 מה הסיבה שהמחזור לא מגיע כבר 5 חודשים? כל הזמן מחזורים היו תקינים וסדירים 2 מה ניתן להסיק מבדיקות הדם והאולטראסונד,האם מחזור יגיע? 3 מה זה רחם שרירן?האם מדליק נורה אדומה? תודה רבה

אורנית שלום ותודה על שאלתך. אני רואה לפי התיאור שנבדקת וכנראה קיבלת תשובה. אין קשר לשרירן. הפורום אינו מיועד לתת חוות דעת שניה על אבחנות שכנראה קיבלת. אם התשובה לא מספקת תצטרכי לפנות ולהיבדק מחדש ע"י רופא אחר. בברכה דר' זלוצובר

20/02/2019 | 17:53 | מאת: המשך

אמנם נבדקתי אך אין לי מושג מה מעידות התוצאות? תור לרופא נשים יש רק בעוד שבועיים אשמח להבין אם המחזור אמור להגיע על סמל הבדיקות תודה מראש

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי