טיפול הורמונלי חלופי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/02/2019 | 14:20 | מאת: איריס

שלום. אני בת קרוב ל57. יש לי קרשיות יתר הטרוזיגוט והשאלה שלי אם יכולה לקבל טיפול הורמונלי חליפי שניתן לי כעת בג'ל אסטרוג'ל במינון חצי מדיד עם מעט טטוסטרון וכמובן שמאוחר יותר בתוספת פרוגסטרון . אני שואלת לגבי הסכנה לקרישי דם. תודה

איריס שלום ותודה על שאלתך. אני מניח שהטיפול ניתן לך ע"י רופא/ה שראו את הממצאים . לא מקצועי להציע הצעות בלי להכיר את פרטי המקרה לעומק ולכן תצטרכי לסמוך הרופא/ה שהמליצו על הטיפול או לפנות ליעוץ מסודר עם כל ממצאי בדיקות הקרישה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי