אוורל קונטי - ללא דימום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/02/2019 | 02:39 | מאת: מיכל

בת 57. לוקחת אוורל 6 שבועות ואוורל קונטי שבועיים. עד כה, קבלתי פעמיים דימום בכל מחזור כזה. כחודש מתחילת האוורל, וכמה ימים לאחר תחילת האוורל קונטי-דימום נוסף. הפעם לקחתי בטעות 7 שבועות אוורל, ללא דימום ועכשיו, כשבועיים לאחר אוורל קונטי, עדיין אין דימום. האם צריכה להמשיך עם האוורל קונטי עד לדימום או לחזור לאוורל לפי התכנית הרגילה?

מיכל שלום ותודה על שאלתך. את צריכה לשוב לבדיקה והערכה אצל הרופא המטפל שלך אם כי אי הופעת דימום באישה תחת טיפול הורמונלי חילופי אינה מדאיגה. בברכה דר' זלוצובר

19/02/2019 | 09:34 | מאת: מיכל

למרות ה פרוגסטרון אין דימום. האם נוצרת רירית עבה מידי? האם מותר לי להמשיך באוורל הרגיל ? אין לי אפשרות לחזור לרופא המטפל כרגע. אודה לתשובתך.

מיכל שלום ותודה על שאלתך. כיצד אני יכול לדעת ללא בדיקה שלך אם הרירית עבה או לא? בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי