אין לי לילה ואין לי יום - זקוקה לטיפול דחוף

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/01/2019 | 09:14 | מאת: נינה

שלום, בת 41. בלי מחזור מגיל 36. לקחתי במשך שנה וחצי נובופם שעזר לי מאוד עד שעוד פעם הופיעו תופעות והחלפתי לאביאנה. היה בסדר במשך 3 חודשים ועכשיו כבר שבוע וחצי מתעוררת 20 פעם בלילה מתוך הרגשה של פחד עם דפיקות לב, קצת חם פתאום ואחרי כמה דקות קר. חוזר על עצמו כל הזמן בלילה ופשוט לא מסוגלת לתפקד כך במשך היום. השאלה שלי האם זה בגלל שאני צריכה להחליף הורמונים? אולי אני צריכה להוסיף כדורים נוספים כמו ציפרלקס?

נינה שלום ותודה על שאלתך. מה שאת צריכה הינו לפנות לרופא/ת הנשים שלך ואולי גם לרופא/ת המשפחה שלך בנוגע להתקפים שהם אולי דמוי התקף חרדה שאת סובלת כי ברור שהטיפול אותו את נוטלת עתה אינו מספיק. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי