תופעות אחרי מנופאוזה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/12/2018 | 07:11 | מאת: אילנה

שלום, אני בת 49. בגיל ב46 פסק לי המחזור. בגיל 47 ילדתי באמצעות תרומת ביצית. כבר מעל לשנה שערכי ההורמונים שלי זהים: fsh 68 e2 קטן מ100 פרוגסטרון קטן מ0.8 אבל עתה, בשלושה החודשים האחרונים אני חווה התגברות של חרדה וקושי בשינה. חשוב לציין שהיו לי תקופות של חרדה כל חיי. האם ההתגברות האחרונה עדיין קשורה לגיל המעבר או שזה כבר מאחורי?

אילנה שלום ותודה על שאלתך. ייתכן מאד- לא ניתן כמובן לדעת בהתכתבות. בברכה דר׳ זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי