טרום גיל מעבר בגיל 40

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/12/2018 | 17:31 | מאת: מיכל

שלום דוקטור נכבד. בת 40 בחודשיים אחרונות התחלתי לסבול מהזעות לילה שמלוות בגלי חום דופק מואץ עצבנות רבה נדודי שינה קשים מחזור שהתקציר ההייתי מקבלת סדיר כל 29 יום התקצר ל25 יום פעם מחזור ארוך פעם קצר. ביצעתי בדיקות דם כלליות תקינות האם זה תופעות טרום גיל המעבר וניתן להגיע אליך

מיכל שלום ותודה על שאלתך. התיאור שלך עשוי להתאים לטרום גיל מעבר (פרימנופאוזה) ואם את סובלת, יש בהחלט מקום להקל עלייך בטיפול זה או אחר. תוכלי למצוא את דרכי הקשר למרפאות שלי באתרי בביטוח המשלים של קופות החולים. בכולן אני נכלל בהסכם השב"נ. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי