החלפת הורמון מדואביב לליויאל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/11/2018 | 17:54 | מאת: טל

ד"ר אני בת 50 לפני 3 חודשים התחלתי לקחת את הורמון הדואביב בנמלצה חמה מאוד של הרופא נשים שלי. חלה הקלה בלבד בגלי החום לכן הרופא החליף לי לליויאל.. אני לא מוצאת חומר כמעט על ההורמון הנ" ל. לציין שאמי חלתה בסרטן השד בגיל צעיר מאוד. חוששת להתחיל. אשמח גם לתשובתך. תודה

טל שלום ותודה על שאלתך. קיים חומר זמין על ליויאל. מדובר בתכשיר הורמונלי חילופי עם מאפיינים דומים מצד אחד ומיוחדים בהיבט אחר ולכן ההתאמה אישית, ההגדרה הזאת נכונה כמובן לכל טיפול, הורמונלי או לא, להקלת תסמיני גיל מעבר וקצרה היריעה כאן לסיכום על תכשיר זה או אחר. ניתן תמיד לשאול שאלות ספציפיות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי