נגישות
נגישות

תוסף תזונה פמארל למניעת תופעות גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/11/2018 | 17:25 | מאת: תימי

דר' שלום רב, בת 52, עם התקן מירנה, מחסור לא סדיר מזה כשנתיים. לפני כחודש החלתי ליטול פמראל בשל גלי חום חריפים וקשיים בשנה. התוסף מאוד אפקטיבי ומקל על חיי. היום קיבלתי מחזור לאחר 4 חודשים ללא מחזור. האם להמשיך וליטול ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

תימי שלום ותודה על שאלתך. אין קשר בין המחזור לפמרל. אם התכשיר עוזר, אין לכאורה מניעה להמשיך ולהיות כמובן במקביל במעקב גניקולוגי בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי