הפסקת טיפול באןןרל קונטי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/10/2018 | 10:19 | מאת: חגית

שלום, בת 46. מטופלת 4 שנים באוורל ואוורל קונטי - שבועייפ, שבועיים. לפניי 4 חודשים הנחן אןתי לעבור לאןןרל קונטי באופן רציץ. כל ה 4 חודשים דיממתי (מלבד הפסקה של ימים בודדים, בן לבן). הרופא נשים שלי הנחה אותי להפסיק את כל הטיפול באוורל ולעבור לטבעי (קוהוש שחור). יש לי כאבי בטן, בחילןת וכאבי ראש - האם זה מזה? האם זה תהליך תקין של ניקוי הגוך מהורמונים? כמה זמן זה עשןי להמשך?

חגית שלום ותודה על שאלתך. כדאי לשוב לרופא/ה המטפל/ת שלך. איני משוכנע שהתכשיר החדש הוא מקור צרותייך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי