בדיקת הורמונים -איחור של חודש במחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/09/2018 | 13:27 | מאת: ר.

בת 50 . חודש ללא מחזור. גלי חום וזיעה מעת לעת. מה משמעות התוצאות? האם אני בתקופה שלפני גיל המעבר? 71 pmol/L אסטרדיול TSH 1.35 mIU/L T4- FREE 17.2 pmol/L LH 20.10 IU/L FSH 27.50 IU/L PROLACTIN 188.2 mIU/L PROGESTERONE <2 BETA-HCG <5 TESTOSTERONE- TOTAL 0.40 nmol/L

ר שלום ותודה על שאלתך. גיל מאעבר מוגדר כשנה ללא וסת וברור שאינך שם עדיין. את בטרום גיל מעבר אולם לא ניתן לנבא מתי הוסת ייפסק לחלוטין. בברכה דר' זלוצובר .

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי