האם אני בגיל המעת שלא עבר שנה מהמחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/09/2018 | 07:35 | מאת: לימור

אני בת 46 ושמונה חודשים המחזור האחרון לפני חודשיים בערך לפני כ 3 שבועות התחילו לי גלי חום עשיתי פרופיל הורמנלי ונלי ויצא לי fsh 77 e2-74 lh-40 הלכתי לרופא נשים ורשם לי אביאנה האם אני עוד אקבל מחזור והאם אני בגיל המעבר תודה רבה

לימור שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לענות ללא כלל מצאי הבדיקה שלך (כגון ממצאי האולטרסאונד הנרתיקי) אך לפי הטיפול אני מבין שרופאך משער שאת בגיל מעבר. לא ניתן כמובן לקבוע אבחנה אחרת ולהמליץ על טיפול אחר בלי בדיקה מסודרת שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי