תוצאות בדיקה ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/08/2018 | 17:21 | מאת: א.

שלום רב. אני בת 52.4 לפני שנה הפסיק המחזור וחודש שעבר חזר לשלושה ימים דימום קל. הייתי אצל רופאת נשים לקחה לי ביופסיה מהרחם ואלה התוצאות: אבחנה ופרטים קליניים: POSTMENOPAUSAL BLEEDING. תאור מיקרוסקופי ואבחנה: INACTIVE ENDOMETRIUM. מה זה אומר?? שאלה נוספת האם אני יכולה לקיים יחסי מין חופשי? עד עכשיו השתמשנו בקונדום. תודה רבה מראש.

א. שלום ותודה על שאלתך. לפי התוצאה נראה שאת אכן בגיל מעבר אך יש לראות גם את כלל הפרופיל ההורמונלי ולשם כך עלייך להיוועץ ברופאה המטפלת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי