דיכאון עם תופעות פיזיות בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/08/2018 | 16:56 | מאת: ליאת

אני בת 50 הופסק לי המחזור ומאז יש לי מועקות נוראיות הזעות כאבי בטן חרדות בנוסף בלי שום קשר אבא שלי חולה קשה בדמנציה זה גם קרה לי תחושה יותר קשה כזאת לפני שאבא שלי חלה הייתי אצל רופאת נשים זה לא עזר הייתי אצל רופאת משפחה היא נתנה לי כדור גם לא עוזר ניסיתי להתייעץ איתה אבל זה הלך ולא עזר טיפול נפשי ניסיתי גם לא עזר לי כלום אני מרגישה את זה ביחוד אחרי הצהריים בשאר היום יש לי יותר הקלה בהרגשה אשמח עם תוכל לייעץ לי מה נכון לעשות במצב כזה חוץ מטיפולים נפשיים גם ההשפעה שלי זה מזה שאבא שלי חולה בדמנציה והמצב שלו מדרדר אבל אני רוצה להתמודד בדרך עצמאית או אולי אתה יכול לתת לי עצה בדיכאון בגיל המעבר איך אני יכולה להקל על עצמי ביום יום בבית עם כל מה שקורה לי אני ממש אשמח לעצתך אפילו טיפ ממש קטן אני מודה לך מאוד מקרב לב שבוע נפלא

04/08/2018 | 16:58 | מאת: ליאת

התכוונתי שלפני שהמצב של אבא שלי שהידרדר לא היה לי כך כך את התחושות החזקות האלה התחושות החזקות יותר התחילו מאז שאבא שלי חלה

ליאת שלום ותודה על שאלתך. ייתכן וטיפול הורמונלי חילופי יעזור.לא ברור מה נוסה ולא עזר. את חייבת ייעוץ מסודר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי