גיל המעבר גיל 43 מחזור לא תקין , כל כמה חודשים . דליפת מים מהנרתיק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/07/2018 | 12:32 | מאת: אושר

אני בת 43 התחיל לי לפני שנה וחצי ירידות בקבלת מחזור. והיום אני מקבלת כל 4-5 חודשים מחזור. לאחרונה אנמ סובלת מגלי חום, שזה כבר התרגלתי וזה בסדר. בשבועות האחרונות אני מגלה תחתונים רטובים מסביב לתחתונית. ובנוסף יש לי הפרשה ירוקה בתחתונית. יש ימים כאלה ויש ימים בלי. ואתמול בלילה, חשתי רטיבות כמו מחזור שיוצא וכשקמתי בבוקר כל המכנס היה רטוב ממש. הרחתי את זה וזה לא פיפי . (לפני שבוע עשיתי משטח מהנרתיק והכל תקין). מה זה יכול להיות המיים שירדו?

אושר שלום ותודה על שאלתך. עלייך לפנות לבדיקה גינקולוגית מסודרת לצורך המלצה טיפולית. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי