הורמונים לגיל המעבר וריטלין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/07/2018 | 14:46 | מאת: מיכאלה

שלום, אני בת 57 ואני לוקחת מזה 4 שנים הורמונים של אויאנה. מאז ומתמיד סבלתי מקשיי התארגנות והפרעות קשב וריכוז ולאחרונה החלטתי לקבוע תור ליעוץ בנוגע ללקיחת ריטלין כי אני מרגישה שיש לי קשיי קשב וריכוז שפוגעים לי בעבודה ובחיים השוטפים. שאלתי היא - האם אפשרי לקחת ריטלין יחד עם ההורמונים ? האם יש מגבלה כלשהי ?

מיכאלה שלום ותודה על שאלתך. בעיקרון את צריכה לשאול את מי שנותן לך טיפול שנוסף על הטיפול שאת כבר לוקחת (במקרה זה הורמונלי). ספציפית לגבי ריטלין, אין מניעה עקרונית לשימוש במקביל לטיפולים הורמונליים, אם אכן זה הפתרון עבורך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי