טיפול הורמונלי חילופי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/07/2018 | 07:57 | מאת: ליאורה

שלום אני משתמשת בפרוגילוטון להסדרת מחזור חודשי 10 שנים,גניקולוגית אמרה להפסיק לקבל כדורים כשאגיע לגיל 50.האם זה דבר נכון לעשות?או שמא לטיפול הורמונלי זה עלולה "ליפוג בתוקף"עם הגיעי לגיל 50? .עד מתי זה נחשב לבטיחותי,תודה. אשמח לקבל תשובות ברורות

ליאורה שלום ותודה על שאלתך. פרולגילוטון הוא סוג של טיפול הורמונלי חילופי שאת נוטלת למעשה כבר 10 שנים, לא ברור למה. את צריכה לברר זאת עם הרופאה המטפלת שלך ולפי זה להחליט. יש לזכור שאם הסיבה לטיפול היתה תסמיני גיל מעבר, הם עשויים לחזור בהפסקת טיפול באחוז משמעותי של הנשים. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי