בדיקות הורמונליות בגלל אי סדירות במחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/07/2018 | 21:25 | מאת: שרה

שלום גיל 53 ,מחזורים לא סדירים, נערכו בדיקות הורמונליות. האם תוצאות בדיקות ההורמונלית מצביעות שאני בגיל המעבר Estradiol 28.264 pg/ ml FSH 28.9 mUI/ml L.H 9.84 mUI/ml Progesteron 0.338ng/ml תודה

שרה שלום ותודה על שאלך. גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת וברור שאינך שם עדיין, בלי קשר לבדיקות שרק מאשרות זאת. בברכה דר' זלוצובר

22/07/2018 | 14:11 | מאת: שרה

תודה על התשובה המהירה ,ושאלה קצרה נוספת. בשלב הזה שהמחזורים לא סדירים ויש הכתמות לא סדירות בגלל בעיות הורמונליות רצוי להתחיל טיפול ב פרוגילוטון או נובופם או לחכות שהכל יעצר/ יסתדר לבד.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי