אדנומה פורלקטינומה ונטילת הורמונים בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/06/2018 | 10:21 | מאת: עדי

בת 53 סובלת מגידול אדונמה בהיפופיזה ללא סימפטומים . פרולקטין תקין בדם. לפי פרופיל הורמונאלי אני בגיל המעבר וסובלת מאוד מתסמינים של גלי חום אי שקט הפרעות שינה. האם בגלל האדונמה חל איסור להשתמש בטיפול הורמונאלי בגיל המעבר?

עדי שלום ותודה על שאלך. ברור לך שללא מידע על סוג הגידול והתנהגותו הביולוגית לא ניתן להשיב. שובי לנוירוכירורג או לרופא האנדןקרינולוג/ית המטפל/ת שלך ותקבלי הנחיות לאפשרויות הטיפוליות העומדות בפנייך בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי