הורמונים לגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/05/2018 | 12:08 | מאת: סימי

שלום רב! אני מזה כ- 2.5 שנים ניסתי ומנסה הורמונים מכל מיני סוגים (אביאנה, אקטיבל, אנג'ליק, מדבקה אבורל קונטי שבה אני מדממת )ולמרות הכל יש לי תופעות של גלי חום ,מעט הזעה, ועכשיו מתעוררת בלילות. חלקם התופעות נורא וחלקם פחות. איך יתכן? האם אני צריכה לעשות בדיקות כלשהם בכדי באמת לוודא מדוע? האם יש פתרון כי איני יכולה לסבול את התופעות. מחכה לתשובה מהירה. תודה, סימי

סימי שלום ותודה על שאלתך. יש לרוב פתרון. אין לכאורה צורך בבדיקות אלא התאמת טיפול פרטנית העשויה להיות מסובכת יותר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי