פרופי הורמונלי וגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/05/2018 | 15:11 | מאת: גילי

שלום רב, בת 48. מחזור לא סדיר. הזעות לילה קשות (ולא רק בלילה). נדודי שינה כתוצאה מכך. כולל שינויים בלחץ הדם ודופק בזמן ההזעות וגלי החום. האם זה אופייני? להלן בדיקת פרופיל הורמונלי - אשמח למשמעות התוצאות: estradiol - 37 progesterone- 0.4 fsh-77.44 LH- 30.47 האם אני בגיל המעבר והאם התוצאות אופייניות לסימפטומים המתוארים? אם כן, האם כדאי לטפל בכך? תודה רבה

גילי שלום ותודה על שאלתך. את בפרימנופאוזה- טרום גיל מעבר לפי התאור שלך והתלונות בהחלט אופייניות. אם התחושות מפריעות לתפקודך היום יומי (נשמע כך) בהחלט רצוי להקל עלייך. פני ליעוץ רפואי מסודר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי