היכן ניתן לרכוש מדבקות אוורול סקווי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/02/2018 | 12:59 | מאת: ברברה

לאחר בדיקה והתיעצות עם רופאת נשים ולאחר שקבלתי מידע על טיפול הורמונלי חלופי החלטתי להתחיל טיפול במדבקות אוורול סקווי וגם קבלתי מרשם לכך. מסתבר שמדבקות אלו הפסיקו להמכר בקופ"ח כללית וכן אינן נמצאות גם בסופרפארם. מבקשת לשמוע אם והיכן ניתן לרכוש אותן בארץ.

ברברה שלום ותודה על שאלתך. אין ולא היו אף פעם מדבקות של אוורל סקווי! היתה אריזה שנקראה בשם זה והכילה 4 מדבקות של אוורל "רגיל" ו4 מדבקות של אוורל קונטי המכיל אסטרוגן ופרוגסטרון וביחד זה נקרא סקווי. היום אין את האריזה המשותפת אך בנפרד ניתן להשיג את שני התכשירים. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי