אביאנה יקר במכבי, כמה עולה בשאר הקופות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/02/2018 | 11:03 | מאת: אורה

שלום, אני לוקחת אביאנה וזה פתר לי את בעיות גיל המעבר (גלי חום, צמרמורות, חוסר שינה) אבל אני בקופת חולים מכבי וזה עולה לי 60 ש"ח בחודש!! בכללית זה עולה 18 ש"ח !! ורציתי לדעת כמה עולה בקופות אחרות. תודה

אורה שלום ותודה על שאלתך. אין לי מושג ומה זה משנה לך? תעברי קופה בגלל זה? לכל קופה יש היתרונות והחסרונות היחסיים שלה. בברכה דר' זלוצובר

07/02/2018 | 10:00 | מאת: אורה

תודה דר' זלוצובר, תודה רבה על תשובתך. כן, קודם כל אני אתמקח עם מכבי, ואז אני אשקול לעבור קופה. 60 ש"ח בחודש לעומת 18 ש"ח זה הבדל של 556 ש"ח בשנה, 5560 ש"ח בעשר שנים, 11,000 ש"ח בעשרים שנה, ובעזרת השם, אני מקווה לחיות הרבה שנים ולקחת בהם אביאנה. במצטבר זה הרבה כסף! לכל הפחות אבדוק את האפשרות.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי