איחור במחזור מעל חודשים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/12/2017 | 21:26 | מאת: שרית

ד"ר שלום, בת 49 וחצי בתאריך 7/9/17 היה לי מחזור ומאז המחזור לא מגיע לי ,הרופא ממליץ לי לקחת כדורי פרימולוט נור במשך 5 ימים ואז מגיע המחזור . רציתי לשאול האם כדאי להתחיל בכדורים אלה או שעדיף לחכות שיגיע המחזור באופן טבעי ? באולטרא סאונד אין ממצא מיוחד , ובדיקות הדם שלי e2 - 312 ' פרוגסטרון - 1.5 , lh - 3.5 . יש לציין שאני לפני התחלת טיפול החזרת עוברים מוקפאים . והאם יש תופעות לוואי לכדורים אלה ? תודה

שרית שלום ותודה על שאלתך. את נמצאת במהלך טיפול פריון! כיצד ניתן לצפות שיועץ חיצוני שאינו מכיר אותך ואת הפרוטוקול הטיפולי ישיא עיצה טיפולית? תשאלי הכל את הצוות המטפל בך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי