הורמונים..............................

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/11/2017 | 19:41 | מאת: נויה

שלום,אני בת 49 המחזור סדיר אין גלי חום אבל סובלת כבר שנה מנדודי שינה קשים. עשיתי בדיקת דם ואלה התוצאות ESTRADIOL(E2) 86.04 PMOL/L FSH 20.84 MIU/ML LH 9.39 MIU/ML PROGESTERONE 0.38 NMOL/L TESTOSTERONE 0.59 NMOL/L TSH 1.31 µIU/mL אשמח מאוד להבין את תוצאות הבדיקה...מה מצבי? והאם התוצאות קשורות לאינסומניה שלי תודה :) נויה

נויה שלום ותודה על שאלתך. כפי שכתבתי כבר מספר פעמים בפורום, לכל בדיקה יש משמעות רק בקונסטלציה הקלינית בה נלקחה ולכן יש לברר פרטנית עם מבקש הבדיקה. ברור שאינך בגיל מעבר המוגדר כשנה ללא וסת. את בטרום גיל מעבר ותקופה זאת עשויה להיות לעיתים אפילו קשה יותר מבחינת התסמינים. בברכה דר' זלוצובר

14/11/2017 | 08:56 | מאת: נויה

תודה רבה על התשובה...אכן תקופה קשה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי