גלי חום לאור גיל 60

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/09/2017 | 08:14 | מאת: שירה

אני בת 60, המחזור פסק בגיל 52 לערך, וחוויתי תקופות של גלי חום והזעות לילה. לא לקחתי טיפול הורמונלי ו בסה״כ הסבל לא היה נוראי. חשבתי שהכל חלף... והנה בימים האחרונים אני שוב חווה גלי חום והזעות לילה, לאחר הרבה חודשים של ״שקט״. האם יש מקום לדאגה !??

שירה שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לענות ללא בדיקה מסודרת שלך ויש לשלול סיבות נוספות לתחושות שלך. כפי שאת מציינת התופעה לרוב מוקלת עם הזמן והחמרה "מחדש" דורשת הערכה רפואית. בברכה דר' זלוצובר

שירה שלום ותודה על שאלתך. אין ספק שלא מדובר במהלך אופייני. לא נשמע מדאיג אך כדאי להיבדק בצורה מסודרת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי