התיעצות בנושא כדור הרמוטיב

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/09/2017 | 11:27 | מאת: בת שבע חזיזה

סבלתי לפני 4 שנים מחרדות טופלתי ברמוטיב שעזר לי מאוד.. בשנתיים האחרונו הת חלתי לסבול מגלי חום של גיל המעבר.. חזרתי לרמוטיב על דעת עצמי ואכן יש הפסקה מוחלטת של גלי חום ושינה טובה מאוד ... השאלה שלי אני רוצה להפסיק עם הרמוטיב פוחדת שאתמכר לכדור ויהיו לי בעיות בריאות.. רציתי לעבור לצמח הרודיולה שגם התנסיתי בו וגם הוא פעל עלי מצויין השאלה האם אני יכולה להפסיק רמוטיב ולעבור לרודיול ואיזה פרק זמן עלי לעשות הפסקה מכדור לכדור. בברכה בת שבע

בת שבע שלום ותודה על שאלתך. רמוטיב הוא אופציה טובה ומקובלת, איני מכיר את הצמח השני שציינת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי