נטילת טיפול הורמונלי חלופי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/08/2017 | 18:34 | מאת: מרינה

האם לאחר שימוש בהתקן תוך רחמי "מירנה", למשך כשש שנים, ובהופעת תסמינים של גלי חום והפרעות בשינה, ניתו ומומלץ לקחת את הטיפול ההורמונלי החלופי? האם גם אז יעילותו מוכחת בחלון הזדמנויות מסויים? האם קיים טיפול כזה שמבוסס על תכשירים צמחיים טבעיים ולא כימיים?

מרינה שלום ותודה על שאלתך. אין קשר לשימוש קודם במירנה וניתן בהחלט להשתמש בטיפול הורמונלי חילופי. בהחלט קיים גם טיפול המבוסס על תכשירים ממקור צמחי. רק תכשיר אחד מאושר בארץ לשימוש זה וזמין בכל קופות החולים דרך הביטוחים המשלימים ומסיבה זאת אני מרשה לעצמי לציין את שמו: סימידונה CIMIDONA. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי