טרמדקס ובדיקות דם בגיל המעבר(45)

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/06/2017 | 12:39 | מאת: אור

שלום רב, אני סובלת מכאבי גב ודלקות בשרירים ובמפרקים ב- 3 שנים האחרונות ולכן אני לוקחת כשנה ברצף משכך כאבים מסוג טרמדקס במינון ממוצע של 400 מ"ג ביום. בגלל כאבי הדלקת וגילי המתקדם 45 נשלחתי לעשות בדיקות דם מסוג: גלוקוז,ויטמין בי12, ספירת דם כללית, אלקטרוליד NA + K , אנדו הורמון TSH , LIPID PROFILE UREA CREATININE (GOT (AST השאלה שלי: כמה זמן נשארת בגוף המנה האחרונה של הכדור-טרמדקס במינון 400 מ"ג? והאם זה משפיע על תוצאות הבדיקות הנ"ל גם אם אני בצום של 12 שעות וגם ללא הכדור? ב- 12 שעות הללו? תודה מראש אור

אור שלום. השאלות אינו נוגעות לפורום . יש לשוב לרופא המטפל ולהתיעץ עימו או להתיעץ בפורום רלוונטי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי