שאלה בנוגע למצב בריאותי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/06/2017 | 19:28 | מאת: שאלה בנוגע למצב בריאותי

שלום רב דוקטור משה היום הייתי אצל רופא עור. הוא הבחין אצלי טינאה פדיס ואוניקומוקיזיס, טפילי דמודקס, דרמוטיטיס כרונית, פריחה. על הגב, קרקפת, פנים-סנתר, חזה, מפשעה, כפות רגליים וציפורניים. רופא עור רשם לי קרם דקטרין 20 מג לשימוש פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- מותר וניתן למרוח קרם דקטרין באותו יום בכל המקומות האלו יחד וכל יום בנפרד במקום אחר? תחילה ומשך השפעת הקרם מזמן המריחה? הקרם דקטרין , ממשיך לעשות את פעילותו עבודתו גם אחרי שאני מתקלח ושוטף? בכלל, שעות העבודה והשפעה של הקרם הזה מזמן המריחה. תודה רבה מראש על תשובותיך לשאלותיי דוקטור.

לשואל: שאלה בנוגע למצב בריאותי השאלות אינו נוגעות לפורום ויש לשוב לרופא עור או להתיעץ בפורום רלוונטי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי