מלטונין והופעת דימום בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/06/2017 | 14:12 | מאת: כרמלה

שלום רב, מבקשת לברר היש קשר בין שימוש במלטונין (10 מ"ג) להופעת דימום דימוי מחזור?? אני בת 60 משתמשת במדבקות אוורל 50 - לפני חודש נסעתי לניוזילנד ולטובת ייצוב השינה השתמשתי במלטונין, יומיים אחרי תחילת השימוש החל דימום דמוי מחזור חודשי קל שארך מספר ימים והסתיים במקביל לסיום השימוש שלי במלטונין. חזרתי ארצה לפני 4 ימים ושוב לקחתי מלטונין ושוב יומיים אחר"כ הופיע דימום קל... כיוון שמלטונין הנו הורמון עלה בדעתי שאולי יש קשר, האמנם?? היש לי סיבה לדאגה?

כרמלה שלום ותודה על שאלתך. לא מתואר קשר בין נטילת מלטונין והשפעה משמעותית על רירית הרחם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי