האם יש צורך באמצעי מניעה בגיל 50?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/02/2017 | 09:48 | מאת: דנה

שלום רב. אני בת 50 ועשרה חודשים. בתקופה האחרונה המחזור לא הגיע כל חודש אלא כמה פעמים דילג על חודש . זאת אומרת קיבלתי מספר פעמים כל חודשיים. עשיתי בדיקות דם הורמונליות ביום הרביעי של המחזור וזו התוצאה: ESTRADIOL 274.20 LH 10.88 PROGESTERONE 2.60 PROLACIN330.39 TESTOSTERONE 0.97 TSH 1.38 שאלתי היא: האם בגילי אפשר להיכנס להריון לאור הבדיקות? (הרופא אמרה לי שמבחינה תאורטית אפשר. לא הבנתי אותה אם אפשר להסביר לי). אני ובעלי שומרים עם קונדום . היו מספר פעמים שהקונדום נקרע ולקחתי למחרת פוסטינור. האם זה מיותר לדעתך? זו השאלה שהכי חשובה לי. אודה לך באם תענה לי .

דנה שלום ותודה על שאלתך. ראי תשובה בשאלה הקודמת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי