toviaz4mg ו-toviaz 8 mg

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/01/2017 | 19:14 | מאת: גאולה

אני בת 77 אחרי הוצאת הרחם יש לי הרבה הטלת שתן וזה מאד מפריע כי כל פעם אני צריכה לשרותים. גניקולוגית נתנה לי טוביאז 4 מ"ג בבוקר ו-8 מ"ג בערב . האם זה טוב לקחת את שני הכדורים בכל יום? תודה על התשובה.

גאולה שלום ותודה על שאלתך. איני מכיר אותך ולכן צהתשובה עקרונית. התרופה ניתנת לרוב פעם ליום, בד"כ לא יותר מ 8 מיליגרם ויש להיזהר יותר מעל גיל 75. מובן שיש מקרים חריגים לטיפול. שובי לרופאה המטפלת ותבררי שוב. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי