EEG בחסך שינה במקביל לטיפול בריווטריל

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

26/06/2013 | 19:22 | מאת: רון

שלום רב, האם הריווטריל יכול למסך או להעלים ממצאים בבדיקת EEG (למשל מוקד). כלומר מהי החשיבות להימנע מלקיחת ריווטריל לפני בדיקת EEG?

שלום רב ריווטריל יכולה לעתים להפשיע על ה EEG , אך אין זה הגיוני לא לקחת לפני הבדיקה . מטרת הבדיקה של EEG היא: להשלים את התמונה הקלינית. לאפיין את הפעילות החשמלית והשפעתה על התפקוד או איזון המחלה. במידה ומדובר בחולה אפילפסיה אשר מאוזן , אי מציאת פעילות חשמלית לא תקינה בבדיקת EEG אינה משנה את הטיפול. בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים