אפילפסיה או הפרעה דו קוטבית

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

24/04/2013 | 14:43 | מאת: bill

שלום,ביתו של אחי בת 25 אובחנה עם נטיה אפילפטית וגם רשיונה נשללץ אציין עוד כי הבחורה סובלת ממצבי רוח,בגין האפילפסיה טופלה עם כדור בשם טגרטול,לאחרונה היחלה משתמשת בכדורים בשם טרילC.R 200מ"ג. כיון שהבחורה בוגרת ואינה משתפת את הוריה במצבה הרפואי.רצינו לדעת האם כדור הטריל C.R נועד לטפל בהפרעה דו קוטבית שאולי היא סובלת ממנה? או שהוא כדור עדיין לטיפול באפילפסיה עם יכולת לטפל גם בהפרעה דו קוטבית או שהוא נועד אך ורק להפרעות דו קוטביות.נודה על תשובתך שנדע איך לדבר איתה. תודה

שלום רב אפילפסיה מלווה לעתים קרובות בהפרעות נוספות כגון , הפרעת קשב וריכוז , הפרעת הויסות מצב הרוח , חרדה וכו . חשוב לטפל בצורה יעילה בכל אחת ממהפרעות. אני לא יודע מה כוונת הרופא המטפל.

מנהל פורום אפילפסיה בילדים