תופעות

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

30/08/2012 | 22:05 | מאת: אמא

הבן שלי בן 18 אובחן לפני מספר שנים עלי ידי פרופ' יאיר למפל שיש לו: דה רליזציה Derealization. כנראה בגלל מספר זעזועי מח קיבל בכדורגל. הוא מטופל ב250 מ"ג למיקטל, ו20 מ"ג ציפרלקס. התופעות שלו הם תופעות מוזרות של ריחוף, חוסר ריכוז. השאלה שלי: למה תמיד שהוא ישן מספר מועטות בלילה, לדוגמא 4-5 שעות המחלה ממש מתגברת ומפריע לו בבוקר? וכאשר הוא ישן 10 -12 שעות הוא מצליח לשלוט בתופעות? יש לזה הסבר? תודה

שלום רב באופן כללי, חסך שינה אינה טובה לבריאות הכללית ובמיוחד לאלו הרגישים לכך ( לכן , יכול להחמיר מצבים רגשיים , אפילפסיה, מיגרנה, הפרעת קשב ועו ) .

מנהל פורום אפילפסיה בילדים