פרכוס חום בילדים וקשר לאפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

04/02/2020 | 21:30 | מאת: מירי

בתי בת ארבע וחצי, בגיל שנה וחצי פרכסה לראשונה עקב מחלת חום ומאז לא היה אף אירוע פירכוסי עד לפני מס ימים שפרכסה שוב עקב מחלת חום. הפרכוס היה מוגדר כפרכוס חום פשוט שלא חזר על עצמו במשך המחלה והילדה התעוררה ממנו תוך 2-3 דקות. מציינת כי הילדה בת ארבע וחצי, רופא הילדים אומר כי עד גיל חמש זה יכול להחשב כתקין. האם אתה סבור כי יש צורך בבירור מקיף יותר?

שלום רב במידה ומדובר בילדה עם רקע התפתחותי תקין , ללא רקע משפחתי של אפילפסיה ו/או סיפור משפחתי של פרכוסי חום, בשלב זה אין צורך בבירור ורק מעקב רופא ילדים בברכה ד"ר אלי הימן

05/02/2020 | 10:32 | מאת: מירי

תודה רבה על תשובתך המהירה.

מנהל פורום אפילפסיה בילדים