בקשר למצב של אפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

14/12/2019 | 18:07 | מאת: שירה

שלום וערב טוב , מאז שהעלו לי את המינון של הקפרה קורה שבמקום לעזור לאפילפסיה זה רק מחמיר. יש קפיצות בעיניים ריסיים ללא הפסקה. הלכתי לרופאת עיניים ושללתי בעיות בעיניים מדי פעם גם קפיצות ורעידות גם בידיים נופלים דברים יותר מבעבר והיו גם ניתוקים. האם יכול להיות שהקפרה עושה נזקים או אפילו החמרת האפילפסיה ואי השפעת הכדור היו גם כאבי ראש אדירים אבל זה קצת ירד בזכות עוד כדור שהוסף. האם הבעיה בכדור או החמרת האפילפסיה או יכול להיות עוד משהוא בקרוב אלך שוב לבדיקות דם אבל הפעם האלרונה הכל היה תקין לפני חודשיים. יש לי בקרוב תור אבל בגדול מה זה נראה הנירולוג ייתן דעתו והטיפול אבל רק בינתיים האם הכדור יכול לגרום להחמרה?

שלום רב כל תרופה יכולה לגרום לץופעות לוואי , אך יש להתייעץ עם הרופא.א מטפל/ת המכירים את תולדות המחלה שלך בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים