eosinophilis עולה בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

25/10/2019 | 17:26 | מאת: שירה

ה eosinophilis עולה כל הזמן בבדיקות דם האם יכול להיות קשר לכדור הקפרה שהחליפו לי לפני כמה חודשים ? ואם כן מה עושים בדרך כלל במקרה כזה בדרך כלל. יש לי תור ואשאל את הנירולוג שבוע הבא אבל באופן כללי מה עושים במצב כזה. כי אין שום דבר אחר שלוקחת או יש חי בעיה.

שלום רב כל תרופה יכולה לגרום לתגובה אלרגית, פחות שכיח עם קפרה .(לא בלתי אפשרי) רק עלייה באאוזינופילים ללא מאפיינים נוספים( פריחה, לעתים חום ) אינה שכיחה דורש מעקב בהצלחה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים