אפליפסיה יש לי מה יש לי ?

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

18/10/2019 | 20:19 | מאת: תמר

בחודש ינואר קיבלתי חבלה בקרקפת מאז יש לי נטייה ליפול -מ.ר.י תקין עשו לי eegבמרץ ראו התקף אפליפטי קרוב לוודאי ממקור פרונטלי ימיני -התקף של 10 שניות. המליצו לי על כדור אנטי אפליפטי. מאז לא היה לי שום התקף-אבל לעתים נדירות יש לי נטייה ליפול. כבר עשרה חודשים שאין לי שום התקף האם היית ממליץ על תרופה אנטי אפליפטית? תודה תמר

שלום רב ללא ידיעה של הפרטים , יש להמשיך בטיפול אנטי אפילפטי ( כמובן עם תרופה יעילה ושאינה גורמת לתופעות לוואי בולטוןת) כאשר הסיכון לפרוס נוסף גבוה , מעל 50-60% . בהנחה שהאירועים של "נטייה ליפוךל" מבטאים סוג של פרכוס /התקף , יש מקופ להמשיך . בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים