תופאות לוואי של נשירה עם דפלפט

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

20/06/2019 | 22:13 | מאת: נשירה ודפלפט

שלום. בתי בת 7 עברה 2 פרכוסים לפני חצי שנה. פרכוס ראשון היה בערב ופרכוס שני יום למחרת בבוקר. אחרי בדיקת EEG לא תקינה הוחלט להתחיל טיפול עם דפלפט. לפני 3 חודשים עשתה בדיקת EEG שיצאה תקינה. לפני כחודש התחילה נשירה רצינית והשיער מתחיל להיות דליל. עכשיו רוצים לשנות את הטיפול לאוספולוט. מה התופעות לוואי האפשריות? אם לא נחליף את הטיפול הנשירה תימשך? במעבר בין התרופות יכול להיות שהפרכוס יחזור?

שלום רב ללא התייחסות לשינוי הספציפי שמוצא לכם מטרת הטיפול בילד/ה עם אפילפסיה היא: 1.אפס פרכוסים 2.אפס תופעות לוואי ככל שניתן 3.שיפור התפקוד/איכות החיים נשירת שיער לא נעימה לילדה ולכם , לא בטוח שתתמתן ולכן יש אלטרנטיבות טובות. ישנם ילדים/ות שמגיבים מצויין לאוספולוט ( או תרופה אחרת ) ויש כאלו שלא בהצלחה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים