חוששים להתחיל טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

21/03/2019 | 20:37 | מאת: אמא

שלום, דר' הימן , כבר שאלתי כמה שאלות ותודה על התשובות המפורטות! בננו בן ה9 אחרי 3 פרכוסים בהפרש של חודשיים והפרש של 3 ימים. אחרי הפרכוס ה1 אובחן עם אפילפסיה רולנדית וכבר אז הציעו להתחיל עם אוספולוט. בנתיים לא התחלנו ואנחנו מאוד חוששים להתחיל. מרגישים שאולי יהיה לכולנו קל יותר להתמודד עם פרכוסים מדי פעם (כולם קרו רק בהרדמות) מאשר עם תופעות לוואי של תרופה ועם בלאגנים של החלפת תרופה אם צריך ועם תזכורת קבועה מדי יום למחלה.. גם הבן חושש לקחת תרופה ומצד שני נראה שלא לקח קשה מדי את הפרכוסים (בשניים איבד את ההכרה אז גם לא ממש ידע מה היה) נשמח מאוד לחוות דעתך!! תודה

שלום רב כל החלטה היא הפיכה תוך הבנה כי המטרה היא ...1. ללא פרכוסים 2.ללא תופעות לוואי מהטיפול 3.לאפשר איכות חיים טובה ומיצוי פוטנציאל. במידה ויש תופעות לוואי , מגיבים ועושים שינוי מתאים. בהצלחה ד"ר אלי הימן

שלום רב ברקע שיש אבחנה של אפילפסיה ומדובר בפרכוסים החוזרים על עצמם ופוגמים בהרגשה הכללית של הילד , אני בדעה שכדאי להתחיל טיפול . בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים