בעיה בקשר לאפילפסיה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

17/03/2019 | 18:14 | מאת: שירה

אשמח על עזרתך ידוענשאפילפסיה ילדים אבל הרגילה נסגרה ורק ייעוץ קטן אודה. שלום הנני סובלת מאפילפסיה ולוקחת כדור כבר איזה 13-14 שנה. לאחרונה התחילו שוב חולשה , כאבי ראש אפילו לפעמים חזקים , נימול כולל בראש , ראיית כמו זבובים עפים שמסתכלת במקומות מסויימים בעיקר על תאורה ובמיוחד תאורה ליד המיטה. האם יש מצבים כאלה בגלח שחלק מהתחושות הם זהות למה שהיו בעבר יכול להיות שפתאום הכדור לא משפיע וצריך להחליפו או להגדיל את מינונו יכול להיות כזה דבר לאחר שנים כה רבות או שיכול להיות עוד איזה בעיה נירולוגית שמתאימה לתיאור הנ"ל?

שלום רב צר לי, אבל לא יכול להיכנס לזה, זהו פורום לאפילפסיה בילדים בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים