אפילפסיה והתקף שיש באור

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

05/03/2019 | 07:51 | מאת: דנית

רציתי לשאול למה בודקים אפילפסיה הרבה באור ? למה יש התקף באור ובאמת באמת שמסתכלת באור רואה דברים עפים שאחרים באור למה זה מגיע יותר בהסתכלות בתאורה ובדרך כלל לא טבעית אשמח להסבר.

שלום רב יש אנשים שרגישים לתדירים מסויימים של גרוי אור, אך הרוב הגדול לא אור לכשעצמו לא מהווה גורם בברכה ד"ר הימן

08/03/2019 | 18:55 | מאת: דנית

ומה אומר שמסתכלת באורנרואה דברים כאילו מתעופפים ובמנורת לילה ממש הרבה עפים.

שלום רב ישנן תסמונות אפילפסיות בהן יש רגישות לאור ובמיוחד או צרצד בתדר מסויים . ברב רובם של המקרים, אין רגישות כזו ולכןמ לא צריך לחשוש מזה בברכה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים