שאלה בקשר לתרופה בדם

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

03/03/2019 | 02:21 | מאת: שירי

רציתי לשאול עשיתי בדיקות דם והרמה של התרופה למיקיטל בדם נמוכה כפחות או אותונדבר שרק התחלתי ולקח לה להשפיע כאילו חוזרת אחורה מה זה אומר שהתרופה כבר לא משפיעה ויכול להיות התקפים והתחלתי גם לראות אאורות שהיו בפעמים קודמות כמו נימולים והבזקים כמו זבובים מעופפים שהיה סימן קודם ועכשיו גם כאבי ראש. הרופא שלח אותי לבדיקת הeeg שוב אבל יכול להיות שהתרופה לא משפיעה פתאום אחרי שנים טובות שאני באותו מינון והשפיעה במיחד,שהתחלתי להרגיש לא טוב. והאם אפילפסיה עוברת לפעמים או רוב הסיכויים שצריך לקחת תרופות לכל החיים?

שלום רב באופן כללי כתלות בהרבה גורמים , אפילפסיה יכולה לעבור , גם בגיל הבוגר. כל תרופה יכולה להפסיק להשפיע - גם זה מסיבות רבות. יכול להיות שהתלונות שאת חווה אינן קשורות למחלת האפילפסיה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים