פעילות אפילפטיפורמית זיז-גל חוזר המיספרה שמאלית

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

11/02/2019 | 11:53 | מאת: מנדיגו

שלום,בני בן ה 17 הופנה ל EEG בשל מיגרנות (יש לו מיגרנה כל כשבועיים שלשה עם רגישות לאור ורעש כולל הקאה) בתוצאות בדיקת EEG בערות (במכשיר EEG מסוג M3) שעשה בהדסה עין כרם לפני כחודש נכתב: פעילות אפילפטיפורמית זיז-גל חוזר המיספרה שמאלית. בעיקר טמפורואוקסיפיטלי .דרושה קורולציה קלינית. מעבר לכאבי ראש אין לו תופעות נוירולוגיות אחרות. נער רגוע,ישן שינה עמוקה. אשמח לקבל עוד אינפורמציה על האבחנה ולקבל המלצות נוספות אם יש (מעבר לפניה לנוירולוג שזאת נעשה כמובן) תודה רבה

שלום רב לא ברור לי מדוע בוצעה בדיקת EEG . באופן כללי, אם נבמע EEG ל 100 איש , 2-3 מהם יראו הפרעה ב EEG למרות שאינם סובלים ולא יסבלו מאפילפסיה. סביר להניח כי זה המקרה שלכם ( כמבן יש לעבור הערכה נוירולוגית מדוקדקת ) . בברכה ד"ר אלי הימן

11/02/2019 | 14:46 | מאת: מנדיגו

תודה רבה על התשובה,זה מרגיע לדעת זאת. ובכל זאת האם יש צורך ללכת עם זה לנוירולוג במידה ואין סימפטומים אפילפטיים בפועל?

מנהל פורום אפילפסיה בילדים