אפילפסיה אוטואימונית - בקשו מהרופא

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

27/03/2018 | 07:58 | מאת: סמדר

האם קיימת השערה שגם אצל ילדים קיימת אפילפסיה אוטואימונית או רק אצל מבוגרים.<br> <br> האם מיידעים את ההורים על סוג זה של אפילפסיה ועל הנוגדנים שעשויים להיות?<br> <br> &nbsp;ושלצורך איבחון מדובר סה&quot;כ בבדיקת דם שצריך לבצע כדי לעלות על המחלה? הטיפול הוא שונה לגמרי....<br> <br> הורים בקשו מהרופא לבצע בדיקה זו!!!<br> <br> הנוגדנים שבוחנים הם: anti gad/&nbsp; Gad ab<br> <br> לא כל הרופאים מכירים/מודעים לסוג זה של אפילפסיה!!!<br> <br> אני בין היחידות שמטופלות וסובלת מסוג זה של אפילפסיה!!!<br> <br> כלומר, שעברתי איבחון ויצא חיובי, אלפים כלל לא נישלחו לאבחון (גם בשל חוסר מודעות).<br> <br> סמדר.<br>

שלום רב ידוע בהחלט כי קיימת אפילפסיה בילדים הנגרמת מתהליך אימוני . ילד אינו מבוגר קטן טכל כן צורת הביטוי וסוג הנוגדנים השכיח יכול להיות שונה . בהצלחה וחג שמח ד"ר הימן

19/04/2019 | 14:42 | מאת: יעלולה

הי סמדר, גם אני חולת אפילפסיה אוטואימיונית עם anti gad גבוה מאוד. אשמח אם תצרי איתי קשר

28/01/2024 | 18:44 | מאת: לא בקיאה איך יוצרים קשר

מוזמנת את ליצור קשר...

מנהל פורום אפילפסיה בילדים