ESES חשד בבדיקת EEG בחסך שינה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

23/01/2018 | 14:02 | מאת: מירי

שלום דר ילדה בת 12 בריאה מלבד אפילפסיה רולנדית מטופלת באוספלוט מצטיינת בלימודים וספורטאית - כרגע באאגי האחרון לפני שהחלה את התרופה נרשם חדש לESES בצפיפות של 70%- זה היה אי אי גי בחסך שינה . רציתי לשאול האם ESES יכול גם לעבור בגיל ההתבגרות ? זה נשמע מפחיד מה שקראתי בגוגל על ESES.....מודאגת

שלום רב ESES הינו מצב בו קיימת הפרעה חשמלית משמעותית הועלה בתדירותה בזמן שינה עמוקה. בשל ההשפעה האפשרית על למידה /התנהגות, המטרה היא לנסות במקרים אלו לשפר ככל שניתן את צרשים ה EEG ( לא תמיד משימה קלה) ESES על רקע אפילפסיה מוקדית שפירה של גיל הילדות לרוב חולף עם השנים. המטרה היא לנסות ולהפחית את השפעתו השלילית על התפקוד בתקופות חשובות מאוד של התפתחות ולמידה בברכה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים