דפלפט וחיסונים- דחוף בבקשה!!!!

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

10/01/2018 | 17:03 | מאת: טובה

בני בן שש וחצי מטופל קבוע בדפלפט 1מל בוקר וערב. האם יכל לקבל חיסון משולב שנותנים בכיתה א' לחצבת, חזרת, אדמת ואבעבועות רוח? תודה!

שלום רב מנקודת מבטי ובאופן כללי , ילדים עם אפילפסיה יכולים לקבל את כל החיסונים כמקובל , אין הם שונים מיתר הילדים עלייך לקבל המלצה מרופא הילדים/נוירולוג/ית המטפלים שלך בברכה ד"ר אלי הימן

11/01/2018 | 08:18 | מאת: טובה

תודה רבה, הוא אושפז באסף הרופא לפני מספר חודשים והחל טיפול תרופתי. יש לנו ביקורת עוד מספר חודשים ואין נוירולוג ספציפי איתו אנו בקשר... רופאת הילדים טוענת שזה לא באחריותה ואינה מבינה בנושא.

מנהל פורום אפילפסיה בילדים