התיעצות דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

30/06/2013 | 21:31 | מאת: יעל

שלום, לאימינמצא נגע תת עורי קטן בסמוך לאוזן הימנית. היא עשתה בדיקה על קולית של רקמות רכות ולהלן התוצאות: הודגם תהליך תת עורי קטן במימדים 0.3*0.6 ס"מ. היפואקואי, מרקם היפראקואי, זרימת דם לא הודגמה. יכול להתאים לקשרית לימפה קטנה לא מוגדלת. מה זה אומר? יש סיבה לדאגה? ממליצים להוציא את הנגע? תודה מראש, יעל.

שלום רב, משום שאיני יודעת האם מדובר בבלוטת לימפה בתוך הפרוטיס ? האם מדובר בבלוטת לימפה במיקום אחר איני יכולה לענות. צריך להראות את הבדיקה לרופא א.א.ג. ואז צריך להחליט האם יש לבצע ביופסיה ממצא זה (FNA) או האם לאו. בברכה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים